Cine este de fapt producătorul scaunelor Ergohuman, Mirus (ioo), Nefil sau Genidia

Majoritatea celor care au un job ce presupune muncă intensivă de birou și-au schimbat la un moment dat și scaunul obișnuit cu unul mai ergonomic, mai bun. Studiind această nișă de produse este imposibil să nu dai măcar din greșeală de scaunele scumpe, de genul scaunului Aeron sau Ergohuman.

Aeron se știe cine îl produce, dar când aducem vorba de Ergohuman intervine confuzia datorită faptului că sunt foarte mulți distribuitori care nu scriu niciun rând despre producătorul real, sau țara de origine.

Producția modelului Ergohuman a luat naștere efectiv acum mai bine de 10 ani iar compania producătoare se numește Comfort Seating Europe Ltd. cu sediul în Marea Britanie. Producătorul scaunului are în momentul de față o vastă rețea de distribuitori în toată lumea, dar cel mai cunoscut este Raynor Marketing (Eurotech Seating), deținătorii site-ului ergohuman.com. Nu! Scaunul original nu este „Made în USA” așa cum ar sugera numele de domeniu, este doar importat acolo exact la fel cum se importă și în alte țări.

Comfort Seating s-a impus pe piața scaunelelor ergonomice cu modelul Ergohuman, dar compania produce și celebrele scaune Mirus (IOO), Nefil sau Genidia. Scaunele produse de Comfort Seating, inclusiv tapițeriile, au obținut toate certificăriile pentru respectarea normelor de calitate și siguranță la nivel global.

Gama completă de scaune din portofoliul Comfort pot fi văzute aici: http://comfort.global/chairs

Produsele Comfort Seating au devenit în scurt timp o alternativă serioasă pentru scaunele produse de Herman Miller, scaunul Aeron fiind un model vechi care a suferit prea puține îmbunătățiri de-a lungul existenței sale. Spre deosebire de Ergohuman care oferă caracteristici noi și inovatoare, ce răspund cerințelor actuale ale utilizatorilor. Toate acestea la un preț mai mic.

Internetul este plin de recenzii și păreri despre scaunele produse de Comfort Seating. Drept urmare vă sfătuiesc să le găsiți căutând pe Google.

Cel mai important lucru pe care trebuie să-l reținem este că Raynor sau Eurotech sunt doar distribuitori, nu și producători. De cele mai multe ori, aceștia își tipăresc propriul logo pe cutii sau reambalează scaunele pentru a da impresia că sunt fabricate de ei, inducând utilizatorul final în eroare.

Scaunele Ergohuman comercializate în România sunt livrate în ambalajul original, cu logo-ul și denumirea producătorului – Comfort Europe.

Primește noutățile direct în imbox

Abonează-te la newsletter și vei primi noile articole pe email

Adaugă comentariu

Cod protecție Antispam * Limita de timp a expirat. Te rog să dai reload codului Antispam.

Primește noutățile
în imbox

Abonați-vă la newsletter și obțineți lucruri interesante, actualizări direct în imbox.