Pizza Hut Delivery vs Speed Pizza

Pizza cu livrare la domiciliu poate fi una cu surprize și care să-ți strice buna dispoziție, așa cum mi s-a întâmplat mie în luna februarie, chiar de ziua mea când m-am hotărât să-mi comand o pizza mare de la Pizza Hut Delivery.

Am mâncat de multe ori la Pizza Hut tocmai pentru că fac o pizza bună, dar cea care vine acasă nici nu se compară cu cea servită în restaurantele lor. Eu comand întodeauna la PHD de la piața sudului, Sun Plaza mai exact. Poate este ceva izolat și în alte locații o fac bună, dar aici în Berceni…

Pe de altă parte, Speed Pizza ma surprins. Să facem o comparație între cele două.

Quattro Stagioni cu blat cheesy de la Pizza Hut Delivery Berceni.

37.50 lei (+8 lei blatul cheesy) = 45.50 lei

Caracterizare pe scurt: pâine multă unsă cu niște mozzarella și cu niște resturi arse pe margine. Prețul este exagerat pentru calitatea produsului livrat.

Convins fiind că este o eroare, ceva izolat, am făcut o reclamație online în urma cărei am fost sunat și mi s-a livrat o altă pizza gratis în altă zi… A fost la fel ca prima, ca modelul pe care îl puteți vedea în poza de mai sus. Nu ma mirat deloc faptul când la un moment dat și-au dezactivat și secțiunea de recenzii de pe pagina lor de facebook, multe dintre acestea fiind negative.

Quattro Stagioni cu blat pufos de la Speed Pizza Berceni.

34.99 lei (+1 leu blatul pufos) = 35.99 lei

Caracterizare pe scurt: o pizza care ma surprins din punct de vedere al aspectului, dar și al gustului. Prețul este unul corect pentru calitatea produsului livrat.

Am comandat de multe ori de la Speed Pizza și am fost mulțumit. Oamenii de acolo își dau interesul, chiar pun ingredientele în cantitatea corespunzătoare.

Nu am fost plătit de nimeni să scriu această recenzie. Produsele din poze sunt reale și am fotografiile originale realizate la momentul fiecărei livrări în parte.

Sper să vă ajute această scurtă recenzie, și să luați decizia potrivită atunci când veți dori să comandați o pizza de la una dinre aceste două pizzerii.

Primește noutățile direct în imbox

Abonează-te la newsletter și vei primi noile articole pe email

Adaugă comentariu