Plimbare cu bicicleta prin parcul Tineretului

Eu lucrez la birou de ceva vreme și din când în când mai simt nevoia de mișcare. Consider că cel mai relaxant lucru pe care îl pot face este să mă plimb cu bicicleta prin Tineretului, măcar două ture de parc. Weekend-ul care tocmai a trecut a fost pustiu, probabil din cauza caniculei anunțate la meteo. Drept urmare, am profitat de imensul parc care a fost aproape gol și m-am plimbat cu bicicleta.

Biciletele se pot închiria chiar din parc cu 5 lei pe oră. Nu sunt ele BMX-uri dar merg.

Cu bicicleta prin parcul Tineretului

Bicicletele închiriate sunt folosite zilnic de un număr mare de persoane care le mai lovesc, le mai trântesc, și așa mai departe. Deci să vă așteptați și la mici defecte de genul: ghidon dereglat, șezut puțin strămb sau zgomote ciudate în mers. Dar dacă aveți posibilitatea vă sfătuiesc să vă alegeți bicicleta singuri, în loc să așteptați să vă dea băiatul de la închirieri una la rând.

Plimbare cu bicicleta în parcul Tineretului

Aleile din parcul Tineretului sunt ideale pentru plimbarea cu bicicleta, dar mai sunt și portiuni denivelate, cu gropi sau cu crăpături. Bicicletele nu au amortizare iar șaua nu este chiar moale. Așa că trebuie să vă uitați bine pe unde mergeți ca să le puteți ocoli, altfel veți încheia plimbarea pe bicicletă cu dureri de fund 🙂

Primește noutățile direct în imbox

Abonează-te la newsletter și vei primi noile articole pe email

Adaugă comentariu

Cod protecție Antispam * Limita de timp a expirat. Te rog să dai reload codului Antispam.

Primește noutățile
în imbox

Abonați-vă la newsletter și obțineți lucruri interesante, actualizări direct în imbox.